Незайманка

Ти не знаєш де сьогодні будеш ночувати
Ти не хочеш  знати з ким потрібно спати
Ти сьогодні не вартуєш взагалі нічого
І у тебе в душі  вже нічого святого

приспів              Ти ти ти незаймана особа (3рази)

Твій коханий тебе кинув навіть не вагався
Твій мобільний на роялі лежати зостався
Твої очі від безсоння враз почервоніли
 Твої  мрії про кохання з вітром відлетіли

приспів

Я не хочю чути твої казочки про мрію
Бо настав уже світанок і нема терпіння
Ти мені уже набридла кажу я відверто
А ти лізеш в мою душу як гадюка вперто

приспів

Відчепися тобі кажу не маю бажання
І не хочу навіть чути про твое кохання
Ти цнотлива і мінлива як прогноз погоди
Не кажи мені нічого про твої пригоди

приспів




Широков А.А .                20 10 201


Рецензии