Бо
-Ні, ні ти приліг!
Я висміяв...
-Не переміг!
Був з нею як...
-Як ж ти міг?
Заплутався...
-Не зберіг!
Чекала так...
-Бо жива.
На сонці вона...
-Немов зоря.
Я знищив все...
-Не зберіг.
Чому, чому?
-Бо згорів.
Не бачив все.
-Не кохав.
Та ні чуваче!
-Ти не знав?
Пішло воно?
-Тіки вслід туди.
Де я? Вона?
-Де клинків сліди.
Свидетельство о публикации №117051800578