Friendship Forever

I have a very good Friend…
He never turns from me away anyway!
He never lies and forgets
About anything that I always need…

He never pushs me away,
Even in case, if I m a little bit wrong.
He always gives and forgives,
Because He is the very Kind and Strong!

I ll never make Him to cry,
At least I always want sincirely  try…
I love my Friend and besides,
My life is only a very good slides…

He never cries and believes
And this is why He just immortally lives.
I always shall love my Friend,
From my beginning and just up to my end!


                27.01. 2016г.


Рецензии