Я озираюся на день

Я озираюся на день –
і соромно, бо день був грішним:
я зранку переймався грішми
і зовсім не співав пісень.

Весь день я – жив у метушні.
Пісні – весь день жили без мене.
А без пісень я був буденним,
і прикро грішному мені.

А ти спасла мене увіч...
І вранці я зізнатись мушу –
вночі ти повернула душу.
І вдень – наспівую про ніч...


Рецензии