***

Чорні зіниці калюж
Зорі ковтають із неба,
Вітер шепоче: поруш
Правила. Зараз так треба....

Вітер шепоче: зруйнуй
Те, що тебе руйнувало.
Бог - це кривавий буржуй,
Страху й молитв йому мало...

З попелу буде життя.
З болю народиться спокій.
Стане буття небуттям
Швидко. За декілька кроків.


Рецензии