Неможливо

Я плачу і ховаю це почуття,
Втікаю і борюся за свободу.

Це останній раз, коли я співатиму колискові.
Всю ніч я не можу заснути, чуючи, як скріпить підлогу.
Я відчуваю тіні в моїй кімнаті.
Друзі знайшли у мене черговий синяк.
Я в самому кінці випуску новин.
Я просто не знаю, що робити.
Господи, я волаю до тебе.
Пришли мені ангела, або двох.
Я хочу рухатися, але я замкнутий в далекій кімнаті.
Я знаю, ти добре мене чуєш, я виснажений.
Прийди і наповни мене своєю силою, зціли мене.

Здається, що я не можу просто відпустити це.
Я почуваю себе звіром, готовий втратити самоконтроль.
Візьми все, що тобі треба, забери кожну частину мене.
Забери кожну частину мене, дай мені трохи місця, щоб дихати.
Я повинен піти,
Повинен вирватися.
Врятуй мене.
Повинен все з'ясувати,
Повинен розірвати ці ланцюги.
Прийми мене,
Перш ніж я втрачу самоконтроль,
Перш ніж я втрачу самоконтроль,
Це здається неможливим,
Але це можливо.

Я втомився, я так втомився йти крізь цей вогонь.
Якщо ти захочеш знайти мене, я буду тут, в cвоей кімнаті.
Я думаю, що ти випиваєш,
Мені треба вибратися до того, як ти почнеш коливатися.
Я б хотів показати тобі увесь біль усередині мене.

Це здається неможливим.
Я плачу і ховаю це почуття,
Втікаю і ховаюся від свободи.
Я втратив самоконтроль.
Я плачу і ховаю це почуття,
Втікаю і ховаюся від свободи.
Я так втомився йти в цьому напрямі крізь вогонь.
Якщо ти захочеш знайти мене, я тут, у своїй кімнаті, самотній.
Я ховаю це почуття.
Я думаю, що ти випиваєш.
Опускаюся на глибину, занурююся нижче твоїх коливань, позбавлений довіри.
Життя - як холодний день, прохід, заповнений помилками.
Я б хотів показати тобі увесь біль усередині, яка змушує мене.
Це був будинок, будинок, який тепер і не твій.
Так що я йду з хрестом, що лежить вантажем на моїй душі.


Рецензии