Чи люблю я нашу владу. 2015р

Чи люблю я нашу владу?
Так! І поважаю!
Бо якби не Яценюк – не було б врожаю

В кого ще такий гарант?
Свій канал – народу
Тілько «подвиг» генерал –
 зразу нагороду

За бійців горою стануть
Міноборонисти
Вдягнуть, взують, нагодують
Совість їхня чиста.

Риги знову в кріслах є?
То не влада винна
Демократія то є
Ми ж того, єдина

І якщо народний суд
Їм присудить зашморг
Стільчик їм я принесу
Щоб не довго кашлять.


Рецензии