Палахкотять свiчки каштанiв
Все зеленіє навкруги.
В природи безліч своїх планів…
Ще й зеленіють береги.
Свічки каштанів в зелен-листі,
Мов білі вогники горять,
Неначе дівчина в намисті,
Красу готові дарувать.
Білі свічки нам тішать око,
Любують перехожих зір.
Всі пнуться від землі високо,
Немов верхи Карпатських гір.
Та лиш навесні нас любують,
Тепла і світла додають,
Біле мереживо гаптують
І радість в наші душі ллють.
10.05.2017р.
Свидетельство о публикации №117051610618