Патрiотичний

Не пити хочу , а пiдняти
Я келих білого напою .
Дозвольте " дякую " сказати
Тим хто з державою i мною .

За мир у кожнiй нашiй хатi !
За всiх батькiв i за родину !
Здоров'ям щоб були багатi ,
За нас ! I вiльну Укра;ну !


Рецензии