Як скiфи i сармати
Як скіфи і сармати,
Колись, так і тепер.
Тільки в полі,
Стріляють гармати.
З давніх давен,
І до наших часів.
Чомусь мусимо,
Ми воювати.
Тут найкраща, у світі,
Родюча земля.
А люди – відкриті,
Й привітні.
Та три роки уже,
Лиха йде війна.
Починалась весною,
У квітні.
Затіяв її, наш,
Найближчий сусід.
Та не зможе,
Він нас подолати.
Пора вже йому,
Зрозуміти, як слід.
І забиратись додому,
З Донбасу, до хати.
А нам, на Захід,
Уже, не на Схід.
То ж бувайте,
Наші брати.
Всім дісталось,
По повній!
Як слід,
Від "братньої доброти".
08:50.15.05.2017.
Свидетельство о публикации №117051504088