Те що пада пром нь в заст нки...

Те що падає промінь в застінки
Не моє
то чиє?
У півтьмі сяє біла сторінка
Білим біле собі виграє

 
Плаче той, хто має очі
І в віки позорю
І лягають стихи непорочні
Під ранкову зорю

І під білим лежу покривалом
І ще ніби горю

26.10.2012


Рецензии