Сп вбес дниця з глибокими очима...

Співбесідниця з глибокими очима
і яка причина?
а яка причина?
двері є
і є поріг
й двері душі відчинено


А в мені нічого
нуль мішків
нічого
але встане
і зависне на порозі —
на шиї в Бога


і не лихий
я не надам...
але — стихи
стихи

13.12.2012


Рецензии