Свята великомучениця

                Св. вмц Варварі
                дуже надійній
                присвячується

1

Огонь цілується в серцях
Моя далека повнокревність
Огонь знайде пащеку лева
І не повіситься на цвях
Вогнями губи запеклися
Язик засох і онімів
Я в серці Богу помолився
І вже на Сонце захотів!


В світильнику всі числа праздні
День від порога заяснів...
Найвища честь — найбільша радість
Як поклонятися в Огні
І день підріс і заяснів
І з серця сиплються пісні!
15.11.2000

2

Тобою весь освячений у простір
Тому слова
говорю легко
й просто
Яка в тобі велика благодать!!..
І сторінки
до вічності біжать!
Мов кров і та любов
що в ній пролита!
І вже привик у білім-білім
Ж И Т И

29.12.2000, 15.02.2014, Стрітення
 


Рецензии