Розколихалася весняна далина
Розколихалася весняна далина!
І кожен день – аж випивається
до дна:
І серце п’є –
до дна –
чи це забави – чи це Бога славити?
Хустинка неба – а це далина??
А хто ж це
моє серце привітає?
І що воно
спорідненням пізнає…
Що серце зна?
й що серце зна?
осля везе Христа
а сонце чи це серце –
сяє?
Свидетельство о публикации №117051302237