ВIЧ - НА - ВIЧ
Фізичні і моральні муки,
Фізичні можна знеболИть,
Безсильні до моральних руки.
Цілодобово віч - на - віч
Свідомість відповідь шукає
Навіщо день, для чого ніч
Усе болить, душа страждає.
Як навіть рай не заслужив,
То, Боже, дай хоча б покою
За те, що чесно вік прожив.
Хай швидше йде, що із косою!
7.05. 2017р., Київ
Свидетельство о публикации №117051204733