Ти перестала сумувати восени...

*   *   *
                Моїй вічній Людмилці присвячую

Ти перестала сумувати
восени
Не дні тебе чіпають
не вони!

Весною перестала ойкати
все
бачиш ...
не ахкаєш
й не захотіла буть як всі –
і ймеш удачі!

Удача! Я ношу – мала, й носив –
мала,
й життя – все зовсім інше,
аніж про нього думала!

Аж дивно:
засміється
тут на кутні
Юрмала...
Життя – шлях Божий
що не віднімається...
Ти – вічна особистість!
ти відчула!..
і – сприймається.

03.04.2017


Рецензии