Я не хочу вiд тебе йти

Я не хочу від тебе йти.
Ні на крок. Ні на мить. Ніколи.
На розлуку не маю волі.
Мить без тебе – це вік біди.

Я не буду від тебе йти.
Ти – душа. Без душі не жити.
І для тебе душа відкрита.
І від себе не утекти.

Я не можу від тебе йти.
Я читаю в очах: «Залишся...»
Де ж іти – ти щоночі снишся.
Тільки ти ж мене не пусти...


Рецензии