Вихователю

Дорогий наш вихователь,
чудернацький педагог,
найпрекрасна жінка наша
і людина з великих слів.

Ми дуже вдячні Вам за милість,
за доброту й чутливість,
за відданість себе цим ангеляткам
і вірність праці навіки!

Ми зичимо вам щастя,
 миру і наснаги,
здоровя і любові,
і довгії літа!


Рецензии