З ниг ты, ек быто, ж вуж Конь?

Так чо ны скачыш прыд Козьм

Лэдьвы мы всталы, ек нам рухаво
Вжэ ж подають, бач но, торт!
Шо-то бо маты ны отвечае
Ля во мадонны другоj.

Так шо ты, Лабор, даj нам шэ кавы
Да дозвоныся до сёстр.
Ну, бо дэ Козка. Ны в полі ж робэ.
Город жэ Янов большоj.

І от ты гондэ навыть до Бога j
Ны обращаjСІК ныскок.
Всі ж бо, ба, моляця j, ек нэвыносно
Сідзьма сідзець каль мужков.

Гоца да гоца: даj, друг, селёдку сь.
А то закуска ныщо
Вота в Гутовскых, бы j ув Буцов нат.
Авва ж Марыя ны пЁт.

І чырыз час но чы кырызь 3 аш
Дзвоныть Шышнастка до Морд:
Так! Ну, чого ты там шэ ны в Чвэрткы?
Ведь жэ та ведьма фш сцірнёт.
Да j вжэ ж звоныла но во зь.

Аджэ ж, вмэр кот.
Тоj, що j скы2е сам шорстк.

...цёмна ці в лесе парой.
Ну, дык знайдзі во грушок


Рецензии