Тiкай, Лера, тiкай!
Тікай,бо скоро хтось таки приб'є,
За то що гривню завела в могилу,
За то що брала то що не твоє!
Тікай,Валєра,є ж куди тікати,
Яресько вже бабло перевезла,
Купила по сусідству добру хату,
Не в Ірпені - в Нью-Йорку! США!
Тікай,Валєра,Петя друг сєрдєшний,
Тебе закаже,заката в асфальт,
Щоб не здала,коли візьмуть за "вєщі",
Як ви творили над народом гвалт!
Тікай,Наталка легалізувала ,
Бабло ,що вкрала ,через АНБ,
Їй Чумаченко в тім допомагала
То ж все законно - ти взяла своє!
Тікай,та знай,- не буде тобі шастя,
Горітиме під "угами" земля,
І нападе на тебе справжнє "трястя",-
Зелений змій,чи може пак змія!!!
Свидетельство о публикации №117051103360