Що треба для любовi

Давай, послухаємо серце
Тук-тук, тук, тук…
для голови – всього лиш звук

тепер, поглянемо ув очі
гляди уважно, не зморгни
як вони сяють та сльозять

давай притиснемось в обіймах тісно,
що чуєш ти через живіт?
Десь там живе твій-мій світ.

В любові більшого не треба
всю решту привносить – статева система

2016-05-11


Рецензии