Обрiй

Де перший промінь сонця, мов дарунок,
Стрічають вголос півні на селі,
Там обрій, наче перший поцілунок,-
Цілунок неба в зірках та Землі…

Примара той цілунок недосяжний!
Мов мрія, яка кличе у світи…
Десь там шкільний роман полишив пляжний.
І варто було б обрій перейти…

Наснись мені, що я її торкнувся!
Омріяв! Знов, хлопчина, покохав.
А я в житті на іншу озирнувся…
Не той взірець покликав, надихав…




05.05.2017 р. 
Фото з Ін-ту.


Рецензии