Колись чекав на лист, отримував листа
А зараз жду дзвінка, чекаю смску.
Раніше до листа торкалися вуста,
А нині – телефон до вуст?.. Як форма стреса?..
У мене збереглось чимало тих листів,
Де почерком твоїм тепло передавалось.
І справді, я рядків торкатися хотів.
Здавалось, через лист і ти мене торкалась.
Так, безумовно, я освітлюю дисплей:
Читаю текст і – навіть! – бачу друзів очі.
А можна і смартфон притиснуть до грудей,
Та не замінить він твій теплий рідний почерк...
Свидетельство о публикации №117051002062