Яка на смак вона, солодка сiль?

Яка на смак вона, солодка сіль?
А ви її хіба не куштували?
Солодка сіль – завжди якої мало,
яка – жага і сенс, і біль, і хміль.

І цей рецепт – найлегший у житті.
І найскладніший цей рецепт на світі.
Коли солодку шкіру підсолити
утіленням бажань і почуттів...


Рецензии