Elenora - Words Unspoken

We open on darkened horizons, young and violent, miles away.
On different roads we were aimless - can you blame us?
How we've found our way.

Oh, your face is perfection - the solace that I need.
The reflection of words that I could never say.

We met on a course of white horses, white horses, not like today.
With all of our trouble behind us, to remind us that nothing's in our way.

Escaping the past that consumed, us we found trust - a reason to be.
When everything seemed to be broken, it was spoken to be our destiny.

Мы открыли мглы горизонты, юны и жестоки, в милях от вас.
На разных дорогах бесцельных - беспределие ль, то
Как обрели мы нас?

Ооо, твоя внешность - совершенство: утешение, что мне нужно;
Отражение тех слов, что я не смог сказать.

Мы встретили белых лошадок, чей мир гладок, не то, что теперь.
С проблемами нашими в прошлом, помня то, что,
Открыта в путь та дверь.

Избежав бытия потребления, мы в доверии, к смыслу пришли.
Когда всё разбитым казалось, нам сказали,
Что мы судьбу нашли.
 


Рецензии