Евробачення ма значення
Де чисте повітря й відкриті серця.
Де люди єдині, де правда єдина,
Де віра в щасливе майбутнє не має кінця.
Тут завжди вільна пісня лунала,
Бо заради волі ми себе не жалкуємо.
Ми різні, та музика нас поєднала,
І ми це розмаїття святкуємо.
Нехай же музична оця перемога,
У нелегкий час нам допоможе
Всім нагадати: Україна – не вбога,
А сильна, вільна й за себе постояти може!
Ми просто хочемо щастя і мирного неба,
І ні у кого, ні за що не просити пробачення.
Для всієї країни, і окремо: для мене й для тебе
Євробачення має значення.
Свидетельство о публикации №117050707361