Самостiйнсть
Самостійність. Справедливість. Співчуття,
Це найкращі в моїм світі відчуття.
І для мене це не просто поняття,
У них сенс і ціль всього життя.
Самостійність - самодостатність.
Справедливість - самореалізація.
Співчуття - солідарність.
13:50.07.05.2017.
Свидетельство о публикации №117050705823