Яв улариз жарабра рябкъ
Я ч1уру хутт!
Гьаз шарш ап1урава узу?!
Узу увуз кьут1кьли кьал вуйин
варжиси узухъ хъебгуз!?
Я рижун заз!
Узу гъют1рахьим дарза!
Йиз ужагъ увура кьабул ап1ин!
Бюлбюл жакьв даршра вуза гъулан…
Уз’ин гъямгъям Иливуриз думу кьабулди ву.
Фици хьуза узу увусиб гъахмйир алиб?
Сулси зяиф йишв арабгури,
алабхьну узхьан бисуз хьибдарзухьан муртайиз алабхънайиб!
Уву дарза к1урава люкь, хабарсузди алабхьру!
Уву дарза к1урава сул, аьмлариинди арайиз удубч1вру!
Хъа уву инсан вуйиган... хъа узу фуж ву?
Уву абурлу вуйиган... яв абур гьаз ву йиз?
Свидетельство о публикации №117050609970