Янголи

А опівночі до мене прилітають янголи
торкаються мойого волосся,цілують у скроню
і дарують приємні сни.
А опіночі до мене прилітають янголи
я це відчуваю.
А один із них спровокує усмішку на моєму
обличчі
я так довго не відчувала радості від життя,
щоранку тікала від себе ,а щоночі шукала прихистку.
І отак довгих 18.
А опівночі до мене прилітають янголи,
на філіжанку кави .
А пам'ятаєш як ми нею обпеклися?
А опівночі до мене прилітають янголи....

А Ви їх також бачите?


Рецензии