Дощить

   
А янголи плачуть...... Омивають грішну землю слізьми, чи то святою водою. Ото сидять на небесах, купчистих хмарах і усміхаються, поливають нас водою .
Тихо перемовляються між собою,або роблять ставки.
А з небес ми такі малі, чи може жалюгідні…
Хм... жалість двостороннє почуття.Ніби то й добре а іноді до оскоми набридає......
Дощить... Земля втомлене від людської брехні, сліз і нерозділеного кохання ,нарещті відпочине..
А янголи до мене вночі все таки прилітають,говорять- Досить вологих очей


Рецензии
Чудово написано. Дуже цікавий текст!

Шон Маклех Патрик   06.05.2017 18:25     Заявить о нарушении