Нагортй

      Улюбленому Спасу Христу
      присвячую

На горі тій
Куди доходить мла
Живуть мої
Два білії крила

А я літаю
Духом, невідомий,
І ми одні для одних
Як — бездомні

А я живу
Де пахне гірко донник
Де Бог зведе
І час і ніч мов дві долоні

Хто серце вийняв своє
То я й з тими
Агов, метелику!
І соромливий херувиме!..

31.05.2012


Рецензии