Справа не у в тр...

Справа не у вітрі —
    у вірі,
    у тім
    що вигляда
    над рікою
    покинений дім
Що нас
там бачить
так бачить! —
а ми не плачем
    коловертаємось із гайворонням усім
    коловертаємось із гайворонням —
    в часі
    коловертаємось
    із гайворонням часів...
Я ж то злітаю
літаю
вщемляюсь
де позабуте жерло душі
виглядає —
жерло любові
упослідженим душам
святу Кров Свою Спас проливає
де над рікою
впосліджений домик
душі
    виглядає

Спас є в нім

16.05.2012


Рецензии