в руках Отця я т льки ключ...

в руках Отця я тільки ключ
і те що сяйвом притіка
                благоговійно
лице засвічує — стирчу —
стирчу (пищу) в руках надійних
в руках Отця є ті замки
які приречений обцілувати
                обнадійно
лик має добродіяти таки:
приходить світло — першині благоговіють


Рецензии