Не бувае дерев невродливих
Я ніколи не бачив таких.
Дуб старий чи невинная слива –
ідеал для очей для моїх.
Навіть ті, що плющами повиті,
навіть ті, що ледь-ледь проросли,
всі і кожне – найкращі на світі –
людську радість мені принесли.
Невродливих дерев не буває –
кожне крони несе в небеса.
У людей все так само, я знаю,
навіть як непомітна краса...
Свидетельство о публикации №117050600195