Чаларикес бяйва цуд?

Гъургъун агъай бяф ада
Кардисе ц1айдейф 1ъимат
Агъулар, чвас гаф ада
Хьеш ух1ючин хье миллат

Вархалас ямарх1 улер
Чалариккес бяйва ц1уд,
Кардилди а1ъе гьунер.
Хьяк ваттанин хъайф умуд

Ттамашинф адин заман
Шигьид мидис э 1ъю ул
Шимиг1яс бя хьед суман
Гулаяхи вун Агъул.

Магърибдиас машрикьди
Тур айфи дадан ваттан
Яг1я хьуне чун дик-дик
Дадаринф аттун бустан.

Агъул дайва хье 1ъисмат?
Андав авалан сабур?
Ваттанис андав 1ъимат?
Е халкар, алихь ябур!

Хьеш дух1ючин хье бина
Наси сара уч канеф?
Жан жамагат, уп сара
Агъул э пун ирк1ъв алеф.


Рецензии