тантра

Провалля. Кручі. Вода.
Бетонна занедбана стіна -
твоя спина. Пустельна тиша.
Ніяковію. Хапаю очима твої очі,
твої губи, німі слова.
Немов пелюстками обернене почуття -
повернуте до тебе,
до твого добра.
Без різниці, ким був вчора,
чи взагалі твоє буття - то вигадка.
Сумний жарт безликого Бога.
Того, з річки Бо,
що зводить піщані замки і зрівнює їх з землею.
Бо - мінливість, безкінченість, життя.
Дві сторони одного листа.
Зім'ятого та кинутого в корзину для сміття.


Рецензии