I трапляеться так, що в любовi немае майбутнього

І трапляється так, що в любові немає майбутнього.
Це і він вже відчув... І відчула вона те саме.
Ще на зустрічах двоє лишаються звично присутніми.
Та в обличчя розлука вітрами осінніми дме.

Це не сум, не біда і не горе – таке усвідомлення.
Це – лиш сходинка... Вирішить кожний – угору, чи вниз.
За піднесенням рано чи пізно з'являється стомлення.
Краще буде всміхнутись минулому: «Милий каприз...»

Але наше життя – дивовижне.. І не зарікайтеся:
Може, все ще повернеться так, як ніхто не чекав.
І з минулим ніколи зі слізьми в очах не прощайтеся.
І минулу любов не кляне той, хто справді кохав...


Рецензии
Приветствую, Миклош.
Я вот тоже вольно перевела))
http://www.stihi.ru/2017/10/03/2288
Спасибо за оригинал!
Уважительно,
Света

Светлана Груздева   03.10.2017 08:34     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.