Баj-баj, моj мальчык

: Кусаj своj пальчык,
Іль КолыхАнка ля надто здатных

СОБАКА ВЫЕ – покоjнік будэ.
Бо нет ны в Тігра ж дурных прэдчувствіj.
А нам зозулька дала ж но вж суткы.
І шо робы в Буц, колы ты ДурБал.

Пошлы мы гындэ – там во на хутэр.
І тамкы вдулы шэ j відёр в жмындэj.
В нас е ж і в крамы а во у жыда j,
Мо, j нагавыцы із шэрсці чыстыj?

А тута радосць: свого ж добылысь.
Да на во склады трухлі втопыты.
Музеj создав я ж. Собі зь любімоМу сь.
І напысав сам коньЦепЦіjк с 3ста фш.

За нашы грошы бо зь всі хорошы
Добыты j Бога, колы за колывом.
От мы хоронымо… на швэрты ш вэчор.
Да-да. І пЁма за 40 дзён дазь.

І ктося врізамш улад коросты:
Шо, ты довольна, шо вслала коца?!
То jдімо онь во ш кормыты j вошав.
Поспы са мноj, Дунь – і разберомся.

У нас жэ завшы дішова водка:
НаКлав картоплыj – іj самогон свіj.
А ты, Тімошка, раз наш уш шофір,
Пылнуj ву пуні галош баjструцькыj.

Шоб пануВаты на всіх скрыЖаляХ,
Возьмы с крыВёё ззіж памыдорчыц.
В гемаТоГены святых гіеныj
Оно жалеза бракуе в нэмоч.

І мы вампірымсь!.. даj Бог хоть ВовКу сь.
Усі псіхічны і влад здоровы с…
Собакы сучок забракОвалы?
А мы вам дуПыль: Зімля овальНа ль.

Так налываjмо ж заўсёды каваў,
Шо во з напХалы ля нам с чырвямы.
Всэ расТворРімэ! Бы j в дрэвНем Рымі.
І шаноВане дае вамп Ваніш.

…так мы музеУм? А запоjВедНік п?
Хэ-хэ! Ты j дрэвы в псіх охРаНев бы?
Да травы срэжут. За штых в шыльлеj вдрух,
Оно потскочыть 1 хоть ф косьМось.

Спувае жеба! Дошчу паў-неба.
І бац па тучцы капУсцін тлушчык.
А заўтра снова побач хоть в сновы,
Чы станэ пальма ядлоўцам раптам.


Рецензии