Перад табой, як рыцар

Перад табой, як рыцар,
ўстану на адно калена.
Перад табой
ўпаду на калені як раб.
Перад табой адной.
Каб ты ведала,
што такое каханне і шчырасць,
я не асмелюся глядзець на цябе
з вышыні й з выклікам,
але і не апушчу, сумеўшыся,
у бок вочы не завяду.
Да апошняга ўздыху
я буду з табой.
Перад табой адной,
да апошняй кроплі
я буду з табой
сабой сапраўдным, шчырым.
Перад табой.
Перад табой адной.


Перед тобой, как рыцарь,
 встану на одно колено.
Перед тобой
 упаду на колени как раб.
Перед тобой одной.
Чтобы ты знала,
 что такое любовь и искренность,
Я не посмею смотреть на тебя
 свысока и с вызовом,
Но и не опущу в смущении,
 не отведу глаза.
До последнего вздоха
 я буду с тобой.
Перед тобой одной,
До последней капли
 я буду с тобой
собой настоящим, искренним.
Перед тобой.
Перед тобой одной.
 


Рецензии