Истина има
на изгреви… залези…
Същността им е
бременност безкрайна.
Навярно малко трябва,
за да се сбъднат чувствата,
а после пак…
едни от други да побягнат.
Пресичат се погледите,
нямат думи за казване.
Превръщат се въздишките
в сълзици… по тревата.
Само времето трябва
нескрито от други да вярва…
Има истина…
Има…
която да стопли сърцата.
Свидетельство о публикации №117050108079
Росен Русев 16.01.2018 00:16 Заявить о нарушении