Калi каханне...
Усё тады ў адносінах дарэмна.
Ты для яе заўжды будзеш чужы.
І тут не дапаможа нават рэўнасць.
Хоць кожны дзень - ты будзешь ёй казаць
Аб тым як моцна ты яе кахаеш -
Яна не будзе гэта адчуваць.
Дарма ўзаемнасці ты ад яе чакаеш.
Каханне птушкай хутка прылятае,
У свет кахання дзверы адчыняе!
2017 год.
Свидетельство о публикации №117050102765
Сергей Корчагин-Самборский 05.05.2017 14:17 Заявить о нарушении