У тебе немае минулого

У тебе немає минулого.
Згадати немає чого.
І хлопця, коханням заснулого,
ти не цілувала в чоло.

Живеш, як вже є, не соромишся
своєї самотності ти.
У церкві минуле не молиться.
Не плачеться на самоті.

І хто його знає, малесенька,
чи краще б на світі жилось,
якби серед ночі милесенький
на тебе виплескував зло...

А може, твоя усамітненість,
яку дотепер вберегла,
то є справедливість Всесвітняя,
яка захищає від зла...


Рецензии