Фикир мап1ан

ФИКИР МАП1АН

Ригъдиккан гъюрайи сирнин гвараъ
Ц1адал ктру диф ади рябкъюра.
Дифраъ хядарихъ хъайирин гъвалаъ
Акв айи вазлин чарх рабхура.

Ригъдикк уву кадарш сирин шлуб дар.
Кьял’ин ригъ алдарш, гвараъ шид шулдар.
Булагъдикан гъюрури хядар хурадар.
Хядариз акв вазли я дифру туврадар.

Чрушнаъ марччарихъ хъайирин тавра
Ук1арин гьенгери ва дала масу абц1на.
Сирин гъабхурайири дугъан уларра гъахура
Вазлин акв айи йишваз тахчигъ гъяйи.

Я юк1в улубкьнайир, фйир адахьурава
Ккунивалиан фагьмихъ хътру ушвниан?
Риш ригъси вуйвуз дарш сиринси
Акв ип1урайи марччарси яв кьяляхъди гъюрайи?

Машан пашман, дугъан гваран ц1адларси
Марццивализ лайикь сар увут1ан дар.
Дифраз Ляхла гъула машнан гарц1алси
Дугъан манишназ йишв увукт1ан бихъурадар.


Рецензии