Зiзнання жiнцi - наче вiрш
Біда, коли несвоєчасно...
Зізнання, вірш – частинки щастя,
Лише частинки, і не більш.
А хочеться – коли усе
Тримаєш щастя у долонях.
Вірш і зізнання – слів ікона,
Молитва, що любов знесе.
Одна умова, лиш одна –
І для зізнання, і для вірша:
ти зізнаєшся, як і пишеш, –
аби дослухалась вона...
Свидетельство о публикации №117050110056