Яран къуват

 К1вачик гьерекат
К1валик берекат
Хуьруьк марекат
Кутада яра!
Куьк1уьриз ц1аяр
Чукуриз къаяр,
Марфадив дак1ар
Гатада яра.
Я лугьуз гатфар,
Дегишриз рангар.
Мехмердин гамар
Храда яра.
Кагьулвал тийиз
Чилерал чан гъиз.
Ачух варар физ
Гатада яра.
чун ийиз дири
Дамаррин иви
Звал акьалдариз,
Ргада яра.
Экуьн ярар фад,
Йифни -югъни сад
Т1уьнар квай лап дад
Чрада яра.
Яран яд къвада
Пич1екар кьада,
Пис ксар твада
Кьарада яра.
Шад ийиз халкьар
Ялав квай ц1аяр
Руьгьдик хуш гьалар
Кутада яра.
Цанвай къуьлерин акъажиз япар
Яру я гила ,чаз къвезвай ракъар.
Фад куьтягь лугьуз гъилевай крар
Халкьдик гьерекат кутада яра.
Т1ебиатди вуч авунва ц1ийи
Чими я рагъни чун жезва дири
Шадвиляй инсанрин дамарра иви
Звал акьалдариз ргада ярааааааааааа!!!!!!!!


Рецензии