Я пiсню напишу, або Чотири краплi
А може, і про другий, третій. І про інші.
Я напишу найкращу із моїх пісень.
А що таке пісні? Лиш музика і вірші...
Мелодії хороші і прості вірші.
А більше і нічого для пісень не треба.
Хіба іще краплину чистої душі.
І сонечка краплину. І краплину неба.
І буде ще одна краплинонька мала.
Подібна до краплини бурштину і крові.
Краплина найцінніша людського тепла –
Малесенька краплинка людської любові.
Я пісню напишу, щоб кожен заспівав.
А як в піснях у когось виникла потреба,
Я б кожному хорошу пісню написав –
Про душу, про любов, про сонце і про небо...
Свидетельство о публикации №117043008829