Момент iстини
І змістом повниться життя,
Сум а чи радість посилає
У сьогодення й майбуття.
Не відкладай життя «на потім»,
Прийде воно чи не прийде,
Краще піти з нього в польоті,
Чим шкодувати, що живеш.
Земна межа у часі - вщерть
І тут людина безпорадна,
Як їй підвладна власна смерть -
Вона нікому не підвладна!
30.04. 2017р., Київ
Свидетельство о публикации №117043008296
Иоанн Златоуст 31.05.2017 18:00 Заявить о нарушении