Той - несподiваний - рядок...
Комусь – гіркий. Комусь – кумедний.
Комусь – немилий, навіть вредний,
А як на мене – брат думок.
Хто він? І звідки? Не скажу,
Бо до останнього не знаю.
З ним прокидаюсь. Засинаю.
І ось – він мій, і я – пишу...
Рядок – до неба став містком,
І я молюсь йому: «О, Боже...»
І я життя собі подовжив
Тим – несподіваним – рядком...
Свидетельство о публикации №117043002465
Генрих Сергеев 30.04.2017 11:09 Заявить о нарушении
усміхніться
все добре
і ніколи не страждайте
дякую
Миклош Форма 30.04.2017 12:16 Заявить о нарушении