В РА, з Днем Народження!

Ви сьогодні стали не старішою,
А на рік мудрішою!
Є чому у Вас повчитись,
І бажаю назавжди такою залишитись!
Руки Ваші нехай втоми не знають!
Хай завжди Вас рідні поважають!
А ногам хай Бог дасть сили,
Щоб ще багато років Вас носили!


Рецензии