Почорнилы горы
Почорнилы горы
од доджу дрибного.
Одпав жес ми, одпав
Од сердечка мого.
Не затос ми одпав,
жем тя нелюбыла,
лен затос ми одпав,
жем тя невыдила.
Падають ягоды
з берега до воды.
Спиваймо, невисты,
докы сме молоды.
Свидетельство о публикации №117042909630
Анна Иделевич 01.05.2017 02:37 Заявить о нарушении
Амале 01.05.2017 02:43 Заявить о нарушении